Samtykke erklæring


Samtykke til brug af personlige oplysninger
Følgende databeskyttelseserklæring gælder for de personlige oplysninger, du registrerer i Pharmacosmos’ ansøgningssystem. Ved at acceptere betingelserne samtykker du til at Pharmacosmos A/S, CVR-nr. 15517085, Rørvangsvej 30, 4300 Holbæk (”Pharmacosmos”)  må behandle og gemme din ansøgning i overensstemmelse med nedenstående retningslinjer.

Indsamling af personlig data
Ved ansøgning om en stilling hos Pharmacosmos, anmoder vi dig om at videregive personlige oplysninger, herunder navn, e-mail adresse, telefonnummer samt en kopi af din ansøgning og CV.

De oplysninger du opgiver i forbindelse med din ansøgning må ikke indeholde:

  • Oplysninger om sygdom og/eller graviditet,
  • Oplysninger om race, politisk overbevisning, religion,
  • Oplysninger om fagforeningsmedlemsskab, helbred eller seksuel overbevisning

Formål
Formålet med indsamlingen af dine personlige oplysninger er, at vurdere dine kvalifikationer i forhold til ledige stillinger hos Pharmacosmos

Behandling af personlige oplysninger
Dine data behandles strengt fortroligt og behandling foretages kun af betroede medarbejdere i Pharmacosmos’ HR-afdeling, samt de medarbejdere, der er en del af ansættelses processen.

Opbevaring, sletning og ændringer
Ved at acceptere betingelserne samtykker du til, at Pharmacosmos må opbevare din ansøgning i op til 6 måneder fra modtagelsen.

Du har altid ret til og mulighed for at få oplyst hvilke data, der behandles af Pharmacosmos og du er på ethvert tidspunkt berettiget til at tilbagekalde dit samtykke og til at bede oplysninger ændret eller slettet. Du skal blot rette henvendelse til dataprotection@pharmacosmos.com

Du har ligeledes altid ret til at klage til Datatilsynet, såfremt du mener behandlingen af dine data ikke lever op til den til enhver tid gældende lovgivning.

Sikkerhed
Pharmacosmos tager alle organisatoriske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger for at beskytte dine oplysninger. Alle personlige oplysninger vil blive behandlet fortroligt og vil kun blive brugt i overensstemmelse med formålet beskrevet ovenfor.

 

 

Pharmacosmos

Please identify if you are a:

;